Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca: "Am ales să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment"

Mihai Bendeac s-a vaccinat cu AstraZeneca: "Am ales să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment"

Actorul Mihai Bendeac s-a vaccinat miercuri, cu serul anti-COVID de la AstraZeneca, în ciuda controverselor, afirmând că vrea să dea "încredere în oamenii de știință, în medicină".

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Actorul Mihai Bendeac a spus că a ales AstraZeneca tocmai "pentru că este vaccinul cel mai puțin ales".

"Fratele meu s-a vaccinat cu AstraZeneca. Nu puteam să fiu mai prejos.
Am ales să mă vaccinez cu AstraZeneca și pentru că este vaccinul cel mai puțin ales.
Vreau să dau încredere în oamenii de știință, în medicină, în ceea ce înseamnă vaccinare și alegând să mă vaccinez cu cel mai puțin dorit vaccin în acest moment.
Toții oamenii care sunt urmăriți de alți oameni ar trebui să-și asume acest rol și să ofere exemple bune și demne de urmat. Gestul meu de astăzi îmi pare un exemplu care ar putea să fie îndeajuns de puternic" a povestit Mihai Bendeac.

Alegerea sa vine în contextul în care peste 200.000 de români și-au anulat programarea la vaccinarea cu AstraZeneca, după ce au apărut suspiciuni privind o legătură între vaccin și unele cazuri grave de tromboze înregistrate după imunizare.

"PS - Pe vremuri, bărbații mergeau în războaie. Acolo, rata de supraviețuire era, uneori, si de 50%. Astăzi, din 35 de MILIOANE de doze ale unui vaccin, au existat 7 reacții adverse severe. Fătălăilor li s-au udat chiloții roz. Chill the fuck up și faceți ce trebuie să faceți ca să terminăm odată cu perioada asta!", a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza