Ministerul Sănătății le-a mulțumit unor preoți clujeni care susțin vaccinarea anti-COVID

Ministerul Sănătății le-a mulțumit unor preoți clujeni care susțin vaccinarea anti-COVID
| Foto: Facebook

Reprezentanții ministerului Sănătății au postat un mesaj pe Facebook adresat preoților care îndeamnă lumea să se vaccineze. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Celor ce neagă realitatea virusului, le-aș propune pariul lui Pascal adaptat pentru situația aceasta: dacă virusul nu există și eu dau crezare ideii, nu pierd nimic. Dacă însă există și e periculos iar eu nu dau crezare ideii, deja am o problemă. E un pariu fără risc. Accept mai degrabă sa fiu luat de fraier decât să port pe conștiință faptul că poate, din pură ignoranță sau prostie, am trimis pe cineva la ATI sau, mai grav, prea devreme la Domnul", spune părintele Dorel Gălan, de la Biserica Sfântul Gheorghe din Cluj.

Un alt preot clujean, care slujește într-un spital din Cluj, susține la rândul său campania de vaccinare:

"Unii se vaccinează. De frică. Alții nu se vaccinează. Dintr-o altă frică. Am trecut prin boală, probabil am anticorpi. Nu știu câți și nici cât timp rămân la un nivel protectiv. Și nici nu mă interesează. Pentru că am tăria morală să recunosc faptul că dispun de o cunoaștere limitată și prețuiesc oamenii care se străduiesc să ne fie bine", spune preotul Bogdan Chiorean.

Ministerul Sănătății a postat pe Facebook un mesaj de mulțumire:  "Cei doi preoți ne inspiră, prin credința lor, dar și prin încrederea pe care o au în oameni. Oameni de știință, personal medical și noi, semenii lor. Ei au ales să se vaccineze împotriva COVID-19."

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza