Ministrul Sănătății, anunț îngrijorător: „Pandemia nu a trecut. Primele luni ale noului an se anunță dificile”

Ministrul Sănătății, anunț îngrijorător: „Pandemia nu a trecut. Primele luni ale noului an se anunță dificile”
| Foto: digi24.ro

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, susţine că primele luni ale noului an se anunţă dificile deoarece pandemia nu a trecut. Contez pe sprijinul cadrelor medicale, spune Rafila.

Ministrul Sănătăţii a transmis un mesaj de anul nou pe Facebook prin care le urează românilor sănătăte, dar îi avertizează că urmează o perioadă dificilă.

„Primele luni ale noului an se anunţă dificile, pandemia nu a trecut, iar pentru a le depăşi avem nevoie de solidaritate, responsabilitate şi empatie unii faţă de ceilalţi”, a scris Alexandru Rafila pe reţeaua de socializare, potrivit Mediafax.

Ministrul Sănătăţii a anunţat că pregăteşte o strategie care va permite trecerea prin pandemie şi, ulterior, refacerea sistemului medical.

„Lucrez împreună cu colegii mei ca să depăşim această perioadă cât mai repede şi, ulterior, să trecem la reclădirea sistemului nostru medical. Accesul la servicii medicale de calitate ne va face viaţa mai bună. Dorinţa mea cea mai puternică este să găsim calea pentru o viaţă fără constrângeri, pentru a putea călători şi participa la evenimente culturale şi sportive în siguranţă. Ne străduim să menţinem şcolile deschise, acestea sunt fundamentul pentru a avea noi generaţii sănătoase şi instruite”, a adăugat Rafila.

La finalul mesajului, ministrul le-a mulţumit angajaţilor din sistemul medical pentru efortul făcut în cei doi ani de pandemie. „Contez în continuare pe profesionalismul, generozitatea şi altruismul vostru. Numai împreună putem reuşi”, a încheiat Alexandru Rafila.

Comenteaza