Ministrul Sănătății, vizită cu peripeţii la un spital din Cluj. "Ştiu că sunteţi ministru, dar… eu îmi fac treaba"

Ministrul Sănătății, vizită cu peripeţii la un spital din Cluj. "Ştiu că sunteţi ministru, dar… eu îmi fac treaba"

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a avut parte de o surpriză cu ocazia unei vizite "de lucru" la spitalul din Dej. Portarul i-a refuzat accesul în unitatea medicală.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a efectuat la inceputul lunii o vizita la Spitalul Municipal Dej. Controlul a fost unul neanuntat si a avut loc seara, dupa ora 22. Ministrul a vrut sa surprinda modul de lucru si de organizare din spital, fara ca personalul sa fie pregatit de vizita unui oficial.  

"Reacţia cea mai simpatică a avut-o cel de la paza. M-a intrebat nedumerit ce caut in spital, era ora 22. M-am prezentat, i-am spus cine sunt si i-am spus ca doresc sa urc pe o sectie. Mi-a spus ‘nu cred ca puteti’. I-am zis ‘eu cred ca pot’.

L-am rugat sa cheme medicul de garda, dar nu a mai fost nevoie pentru ca tocmai venise un medic care fusese in Urgenta. Dar a avut o reactie foarte simpatica, incurcat asa… ’stiu ca sunteti ministru, dar… eu imi fac treaba", a spus Sorina Pintea, într-un amplu interviu pentru Dejeanul.ro.

„Am fost placut surprinsa de ce am gasit la Dej, si prin urmare, Ministerul Sanatatii, Comisia de Evaluare a Achizitiilor de echipamente a propus finantarea spitalului cu o suma consistenta, aproximativ 5 milioane de lei (50 miliarde de lei vechi), tocmai ca merita sa investim in acest spital”, a declarat Ministrul Sanatatii.

Comenteaza