Nelu Tătaru face dezvăluiri. Medicamentul "minune" care-l ajută să reziste în pandemie

Nelu Tătaru face dezvăluiri. Medicamentul "minune" care-l ajută să reziste în pandemie

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre cum reușește să se mențină sănătos deși se plimbă din focar încă de la izbucnirea pandemiei cu COVID-19.

Nelu Tătaru a povestit într-o emisiune televizată cum reușește să facă față pandemiei, fără să ia vitamine sau suplimente pentru a se menține sănătos.

„Respect niște reguli, încerc să mănânc sănătos, iar în condițiile în care într-adevăr am fost într-un focar și, eu știu, posibilitatea este, iau un paracetamol simplu. Doar dacă mi s-a părut ceva iau un paracetamol simpli. Portul măștii provoacă o congestie nazală, iar în acele momente în care simt acele fenomene strict de congestie nazală iau un paracetamol. Prefer să iau un paracetamol atunci când simt că acea congestie nazală este mai importantă. Eu port masca trei sferturi din zi, iar paracetamolul îl folosesc ori de câte ori simt acea congestie nazală. În rest, mănânc sănătos, beau multe lichide și mănânc fructe. Nu iau vitamine, suplimente sau alte pastile”, a declarat Nelu Tătaru la B1.TV.

Comenteaza