Noi echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul din Dej. Cât au costat

Noi echipamente medicale de ultimă generație pentru Spitalul din Dej. Cât au costat

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Municipal Dej cu patru noi echipamente medicale care au costat aproximativ 120.000 de lei.

„Investițiile în sănătate continuă să fie o prioritate absolută a forului administrativ județean, inclusiv cele realizate la nivelul spitalelor care nu se află în subordinea noastră. Scopul alocărilor financiare constante este acela de a contribui la creșterea calității actului medical și la diversificarea paletei de servicii oferite pacienților”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

În cadrul unității sanitare au fost livrate o masă de operații oftalmologice, două microscoape optice și un aspirator chirurgical. Dotările sunt utilizate în Compartimentele O.R.L., Oftalmologie, precum și în Laboratorul de analize medicale.

În valoare totală de 120.410 lei, echipamentele medicale au fost achiziționate din resursele special alocate în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza