Nou bilanț: 110 pacienți internați cu COVID-19 la Cluj. Mai mult de jumătate sunt clujeni

Nou bilanț: 110 pacienți internați cu COVID-19 la Cluj. Mai mult de jumătate sunt clujeni

În prezent, 110 persoane sunt internate în cele două spitale clujene care tratează pacienți confirmați cu COVID-19.

Astfel, duminică, 5 aprilie, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie "Leon Daniello" din Cluj-Napoca erau internate 110 persoane confirmate cu COVID-19. 69 dintre pacienți sunt din Cluj, iar 41 provin din alte județe. 

Duminică au fost confirmate doar 2 cazuri noi la Cluj, față de cele 10 anunțate sâmbătă. Până în prezent, 19 persoane care au fost tratate pentru COVID-19 la Cluj au fost declarate vindecate și externate din spital.

De asemenea, la nivelul județului Cluj, 673 de persoane se află în carantină și 3.185, în izolare la domiciliu. În prezent în județ sunt asigurate, cu măsuri de ordine publică, 263 de locații de carantinare/izolare.

În ultimele 24 de ore, a fost asigurat transportul pentru 109 persoane, în condiții de izolare biologică, cu mijloace de transport SMURD, spre locurile de carantină sau către unitățile spitalicești.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza