E din Cluj, are 100 de ani bătuți pe muchie și tot atâtea motive pentru care așteaptă ziua de mâine

E din Cluj, are 100 de ani bătuți pe muchie și tot atâtea motive pentru care așteaptă ziua de mâine
| Foto: Facebook

La 100 de ani bătuți pe muchie unii români consideră că au tot atâtea motive pentru care așteaptă cu optimism ziua de mâine şi aleg vaccinarea, arată o postare de pe pagina oficială de Facebook  a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. 

„Doamna Anastasia are 100 de ani bătuți pe muchie și tot atâtea motive pentru care așteaptă cu optimism ziua de mâine.

Astăzi (8 iunie - n.red.), ne-a întâmpinat zâmbitoare și s-a codit mai mult la poză decât la vaccin. Zicea, ușor stingherită, că e prea hâdă ca să merite o fotografie. Am contrazis-o. De fapt, fotografia nu e suficient de capabilă să-i cuprindă seninătatea.

Ce conține vaccinul? Timp care are răbdare cu oamenii. Mulțumiri colegilor de la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca și de la ISU Cluj, precum și echipei din cadrul primăriei Așchileu, pentru succesul de astăzi, 105 persoane vaccinate!”, a scris Ionuț Cătălin Croitoru pe ROVaccinare

Mulţi români i-au transmis sănătate doamnei Anastasia, chiar dacă s-au găsit destui care să îi blameze gestul curajos. Totuşi unii ne-au amintit că sunt şi de persoane de 106 ani, care s-au vaccinat.

"Ei ştiu mai bine decât alţii de 20, de ce. Au avut parte de-a lungul vieţii de mai multe virusuri, ştiu ce se poate întâmpla, dacă nu se vaccinează... Fiecare face cum vrea, pe pielea lor...". 

Comenteaza