Oana Pellea, confirmată cu COVID: „Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”

Oana Pellea, confirmată cu COVID: „Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”
| Foto: www.mytex.ro

Actriţa Oana Pellea a anunţat, pe pagina de Facebook, că a fost testată pozitiv pentru COVID. S-a întâmplat la mai puţin de o săptămână de când s-a autoizolat, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată.

În urmă cu o săptămână Oana Pellea a luat hotărârea să se autoizoleze după ce a intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă. Actriţa nu ar fi fost obligată să intre în izolare din moment ce era vaccinată, dar a ales să acţioneze responsabil pentru binele altora.

„Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: «Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat». Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul!”, a transmis Oana Pellea acum o săptămână.

Actriţa a anunţat acum, pe pagina de Facebook, că a fost testată în cele din urmă pozitiv pentru COVID. „Astăzi am primit rezultatul PCR – POZITIV. Mi-aş fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aş fi intrat în contact.

Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin!”, a scris Oana Pellea pe Facebook. „Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grijă de voi şi de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a adăugat actriţa.

Comenteaza