Video Peste 1.500 de pacienți azi la ATI. Arafat a postat noi imagini-șoc dintr-o secție de Terapie Intensivă

Peste 1.500 de pacienți azi la ATI. Arafat a postat noi imagini-șoc dintr-o secție de Terapie Intensivă

Șeful DSU, Raed Arafat, a prezentat noi imagini dintr-o secție ATI COVID și a transmis că în lupta cu pandemia "fiecare dintre noi are rolul lui, chiar și dacă acest rol ar însemna doar să ne vaccinam și să respectăm măsurile de sănătate publică!".

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

În filmul postat de Raed Arafat este prezentată situația din UPU Brașov, așa cum era vineri, 9 aprilie 2021. "Din păcate, aceasta nu este o situație singulară, ci este realitatea în care se află toate UPU-urile din țară.
Tocmai din acest motiv, Departamentul pentru Situații de Urgență a realizat scurte video-uri în mai multe Unități de Primiri Urgențe din București și din țară, pentru a prezenta situația dificilă existentă la nivelul departamentelor de urgență, ca urmare a creșterii numărului de pacienți confirmați cu noul Coronavirus care necesită internare pe Secțiile de ATI", transmit reprezentanții DSU.
Conform acestora, majoritatea cazurilor prezente în UPU sunt medii și grave. Principala problemă identificată este aceea că pacienții ajung târziu la spital, deși aveau simptome sugestive de cateva zile.
Astăzi, 11 aprilie 2021, un număr de 635 de pacienți erau asistați în cadrul Unităților de Primiri Urgențe, la nivel național.

"Lupta cu pandemia este a noastra cu totii! Fiecare dintre noi are rolul lui, chiar si daca acest rol ar insemna doar sa ne vaccinam si sa respectam masurile de sanatate publica!", a scris Raed Arafat, pe Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza