Peste 1500 farmaciști, profesori universitari, experți în sănătate, la Cluj-Napoca

Peste 1500 farmaciști, profesori universitari, experți în sănătate, la Cluj-Napoca

A XIX-a ediție a Congresului Național de Farmacie a început la Cluj-Napoca. Tema: Farmacia azi - de la tradiție la interdisciplinaritate și inteligență artificială.

Peste 1500 farmaciști, profesori universitari, experți în sănătate, respectiv domeniul medico-farmaceutic la nivel național și internațional și reprezentanți ai 50 celor mai importante companii farmaceutice din România sunt prezenți în aceste zile la Cluj-Napoca la Congresul Național de Farmacie. Felicit Societatea de Științe Farmaceutice din România, Facultatea de Farmacie Cluj-Napoca, respectiv Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” pentru organizarea acestui eveniment.

"Rezultatele UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca sunt remarcabile și suntem recunoscători să avem la Cluj-Napoca universități de cel mai înalt nivel și facultăți performante, așa cum este Facultatea de Farmacie, care aduc orașului specialiști de care ne putem mândri.

În mesajul pe care l-am adresat în cadrul Ceremoniei de deschidere a Congresului am subliniat magnitudinea contribuției farmaciei la comunitatea locală - prin accesul la medicamente și îngrijiri medicale pentru persoanele de toate vârstele, din toate categoriile sociale.

Am transmis mulțumiri farmaciștilor clujeni, dar și tuturor farmaciștilor din România, pentru munca lor. Farmaciștii sunt adevărați gardieni ai sănătății noastre, oferindu-ne sfaturile și medicamentele necesare pentru a ne menține sănătoși și pentru a ne recăpăta starea de bine.

Le urez participanților un congres plin de inspirație, care să faciliteze dezvoltarea unor concluzii benefice pentru comunitățile noastre'', a declarat edilul Emil Boc. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza