Peste 4.000 de persoane vor să fie mame voluntare pentru copiii singuri din spitale / Cum te poți înscrie

Peste 4.000 de persoane vor să fie mame voluntare pentru copiii singuri din spitale / Cum te poți înscrie

Peste 4.000 de persoane au răspuns apelului prin care o asociație caută voluntari care să fie "mame" pentru micuții internați singuri în materintățile și secțiile de pediatrie din România.

"În nici 2 săptămâni, 4.000 de oameni din 15 orașe din România au spus - Și eu sunt Blondie! - pentru a fi voluntari alături de copiii singuri în maternități și secșii de pediatrie. Și pentru că am primit multe întrebări legate de pașii care urmează, răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pot fi consultate la link-ul: https://asociatia-blondie.ro/fii-voluntar/. Înscrerile rămân deschise", transmit reprezentanții asociației. 

Asociția are nevoie de ajutor în continuare "Avem nevoie de voi pentru a ajunge în fiecare oraș din țară. Avem nevoie să duceți povestea cât mai departe, să ne ajutați donând orice sumă în contul de mai jos", se arată într-o postare pe Facebook.  

Asociatia Blondie - Imparte pentru alta parte
str. Vultureni nr. 2, 
CUI: 40914732
RO37INGB0000999909096711, deschis la ING Bank

Îngerul păzitor al copiilor abandonați în spitale

Asociația Blondie este prima organizație din România care se concentrează exclusiv pe copiii abandonați în spitale. Cea care a înființat asociația este Adelina Toncean, care acum este mama un băiețel pe care părinții biologici l-au părăsit într-un spial din Cluj, la doar 3 săpătmâni, fiind născut cu o malormație cardiacă. 

"Ea l-a luat acasa. Nu l-a putut adopta, pentru că mama biologică nu și-a dat acceptul. L-a alintat Blondie. A murit la 13 ani. La doua săptămâni de la moartea băitului, de la același spital a fost sunată că este un alt băiețel părăsit, cu aceeași malformație. Andrei avea 11 luni. A inițiat programul "Niciun copil singur în spital" și acum a strâns în jurul său peste 3.000 de voluntari", scrie ziare.ro. 

 

 

Comenteaza