Polițiștii din Turda, "răpuși" în serie de Covid-19. Opt cazuri într-o săptămână în oraș

Polițiștii din Turda, "răpuși" în serie de Covid-19. Opt cazuri într-o săptămână în oraș

Doi polițiști din municipiul Turda au fost depistați cu Covid-19 după ce un alt coleg a contactat noul virus.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Dintre cei 11 agenți de poliție testați după apariția primului caz pozitiv în instituție, au mai venit vineri două confirmări. Toți cei testați au venit în contact cu primul polițist. Cifrele prezentate sâmbătă arată că în județul Cluj au fost depistate 13 cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore.

“Vă rugăm insistent să respectați măsurile de protecție și de distanțare socială, să aveți grijă de sănătatea dvs și a celor din jur. În ultima săptămână am avut opt cazuri confirmate de coronavirus la Turda.

E o situație foarte delicată și trebuie să fim extrem de atenți în contextul în care numărul de îmbolnăviri crește considerabil la nivel național. Am dispus ca toate instituțiile subordonate primăriei să acorde o atenție deosebită măsurilor de prevenție. Rugăm operatorii privați să respecte cu strictețe regulile impuse de la nivel național.

Purtați masca în spațiile închise și în exterior când vă aflați în proximitatea mai multor persoane, evitați aglomerațiile și întâlnirile în grupuri, folosiți dezinfectanți și spălați-vă des pe mâini, păstrați distanțarea socială, când circulați cu autobuzul, respectați normele de distanțare și folosiți dispenserele cu dezinfectanți la urcare și la coborâre.

Sănătatea este cel mai de preț lucru pe care îl avem. Haideți să fim responsabili și să avem grijă de noi. Vă asigurăm că facem tot posibilul ca cetățenii orașului nostru să fie în siguranță”, le-a transmis turdenilor primarul Cristian Matei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza