Primăria Cluj cumpără echipamente ATI pentru Spitalul Clujana

Primăria Cluj cumpără echipamente ATI pentru Spitalul Clujana

Primăria Cluj-Napoca cumpără echimante ATI pentru Spitalul Clujana, în contextul pandemiei COVID-19.

Licitaţia publică, în valoare de 408.399 lei, vizează furnizarea de echipamente medicale (lot 1 - un ventilator de transport, lot 2 - 10 monitoare funcţii vitale, lot 3 - 9 paturi terapie intensivă) necesare pentru proiectul Creşterea capacităţii Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin achiziţia de echipamente medicale şi de protecţie medicală. Data limită pentru depunerea ofertelor este 15.12 2020.

Spitalul Municipal Clujana a intrat din 15 octombrie în linie Covid.

Spitalul Municipal este unul dintre cele mai bine dotate din Cluj-Napoca din punct de vedere logistic și medical. E susținut anual cu sume însemnate din bani publici, cu zeci de milioane de lei investiți de primărie. Medicii clujeni spun că spitalul are și circuite bine puse la punct și personal medical pregătit în orice moment să preia cazuri de îmbolnăviri cu Sars-Cov-2. Până acum, Spitalul Clujana prelua pacienți non-covid din spitalele care tratează bolnavi infectați cu Sars-Cov-2.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza