Primarul din Câmpia Turzii somează o societate privată unde s-au înregistrat 10 cazuri de COVID-19 să ia măsurile legale pentru a evita un focar

Primarul din Câmpia Turzii somează o societate privată unde s-au înregistrat 10 cazuri de COVID-19 să ia măsurile legale pentru a evita un focar
| Foto: turdanews.net

Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii, a somat societatea spaniolă MMM Autoparts SRL, unde s-au înregistrat 10 cazuri de coronavirus, să ia toate măsurile legale pentru evitarea unui focar de infecție.

În ultimele zile, mai mulți angajați ai companiei spaniole s-au prezentat la Spitalul din Câmpia Turzii și au fost confirmați cu COVID-19. Deși societatea susține că situație este sub control, primarul Dorin Lojigan a somat conducerea companiei să ia măsurile legale pentru evitarea unui focar.

“Până în acest moment au fost testate 10 persoane, cu domiciliul în municipiul nostru, care lucrează la societatea spaniolă. Deși am încercat să iau legătura cu conducerea societății aceștia refuză luarea măsurilor legale încă de azi, spunând că și mâine e in regulă.

Din păcate orice zi care trece duce la infectarea altor angajați și implicit la creșterea ratei de incidență pentru municipiul nostru, având în vedere numărul mare de muncitori din Câmpia Turzii care lucrează acolo.

A fost sesizată Prefectura Cluj și DSP Cluj.

Sper că atitudinea societății spaniole să nu ducă la carantinarea municipiului nostru.

Va somez să luați măsuri urgente de dezinfectare a spațiilor și testare a angajaților! Sănătatea acestora este mai importantă decât producția voastră!”, e mesajul transmis de Dorin Lojigan.

Comenteaza