News alert RECORDUL de decese la Cluj egalat și sute de cazuri noi de ieri până azi

RECORDUL de decese la Cluj egalat și sute de cazuri noi de ieri până azi

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate opt decese ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, acesta fiind recordul de decese confirmate într-o singură zi la Cluj, de la debutul pandemiei, la fel cum s-a întămplat acum două zile.

De vineri până sâmbătă au fost confirmate 281 de noi infectări, dintr-un număr de 1.613 teste, dintre care 533 efectuate la cerere și 1.080 teste diagnostic grupe de risc, adică pacienții care ajung în spitale cu simptome grave. Până în acest moment, la nivelul județului Cluj s-au realizat în total 285.110 de teste.

De asemenea, au mai murit opt persoane diagnosticate cu COVID-19. Bilanțul total al deceselor înregistrate la Cluj a ajuns la 239, doar în ultimele 48 de ore înregistrându-se 12 decese. 192 dintre cei care au pierdut lupta cu noul coronavirus sunt din județul Cluj.

În spitalele clujene dedicate COVID-19 erau internați 665 de pacienți diagnosticați pozitiv, din care 638 din județul Cluj, iar la ATI sunt internați 71 de bolnavi.

Până în prezent 1.682 de pacienți cu noul coronavirus au fost vindecați și externați din spitalele clujene, dintre care 1.368 din județ.

Comenteaza