Foto Salvează o inimă! Ajutați-l pe Ștefan să învingă boala. O operație îi poate salva viața!

Salvează o inimă! Ajutați-l pe Ștefan să învingă boala. O operație îi poate salva viața!

La doar cinci anişori, Ştefan s-a înrolat fără voie într-o bătălie dificilă. O tumoare pe creier avea să îi răpească zilele frumoase ale copilăriei. Spitalul devenea a doua lui casă. Tratamente chinuitoare şi analize interminabile au devenit lucruri obişnuite pentru un copi atât de mic.

A urmat o operație extrem de riscată ce trebuia să readucă liniștea întregii familii. În ciuda intervenții chirurgicale, trei ani mai târziu, viitorul lui Ștefan e din nou incert. O mică parte a tumorii a rămas ascunsă, amenințându-i acum din nou sănătatea și copilăria, relatează cei de la Asociația Salvează o Inimă.

,,Când i-am spus că o să mai urmeze o operaţie, nici nu a vrut să audă. S-a supărat foarte tare şi a refuzat să îmi mai vorbească. I-am spus că dacă mai face şi operaţia aceasta nu o să mai mergem la spital, nici nu va mai fi nevoie să i se recolteze sânge. În sufletul meu eram însă distrusă când îl priveam. 

Salvează o inimă! Ajutați-l pe Ștefan să învingă boala. O operație îi poate salva viața!

Ștefan este un copil minunat. Îi place să descopere lucruri noi. Îi place să meargă la şcoală. Nu are însă prea mulţi prieteni. Copiii ştiu că este operat la cap şi evită să se joace cu el de teamă să nu îl lovească din greşeală, iar el sufera tare când nu e chemat să participe la diverse activităţi, se simte ignorat şi exclus. Îi place mult fotbalul, dar joacă rar pentru că trebuie să fie atent să nu se lovească. Era greu, dar noi eram mulţumiţi ştiindu-l recuperat şi în siguranţă!" Ne-a povestit Dana Ciocoiu, mama lui Ştefan. 

Salvează o inimă! Ajutați-l pe Ștefan să învingă boala. O operație îi poate salva viața!

Vestea că boala a recidivat a adus o nouă rundă de emoții intense atât pentru părinți, cât şi pentru Ștefan. O altă operație devine inevitabilă, dar Ștefan, cu toată inocența unui copil, speră că aceasta va fi ultima și că va putea să se întoarcă la jocurile copilăriei și la momentele pline de zâmbete.

,,Medici ne-au spus că, dacă nu face operaţia cât mai urgent, poate face crize convulsi şi în cel mai rău caz îşi poate pierde viaţa." Ne-a mărturisit cu lacrimi în ochi mama băiatului.

Salvează o inimă! Ajutați-l pe Ștefan să învingă boala. O operație îi poate salva viața!

Operaţia care îi poate salva viaţa costă peste 26.000 de euro. Din păcate familia nu dispune de această sumă. Tatăl lui Ștefan e singurul care lucrează. Mama are grijă de copii. Ștefan mai are trei surori. Părinţii nu au putut accepta însă ca drumul copilului lor să se oprească aici, aşa că au cerut sprijinul Asociaţiei Salvează o inimă, care a demart imediat o campanie de strângere de fonduri.

,,Fie că este vorba despre o mică donație sau despre un angajament pe termen lung, fiecare gest contează. Împreună, putem aduna suma necesară pentru a-l ajuta pe Ștefan să lupte – nu doar pentru zile, ci pentru ani plini de sănătate și fericire. Contribuiți la fondul de sănătate și de viață pentru acest curajos băiețel. Să oferim împreună un final fericit acestei povești," Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei Salvează o inimă. 

Salvează o inimă! Ajutați-l pe Ștefan să învingă boala. O operație îi poate salva viața!

Pentru donații din partea companiilor accesaţihttps://salveazaoinima.ro/stefan-ciocoiu/

Denumire entitate: Asociația "SALVEAZĂ O INIMĂ"

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Ștefan Ciocoiu!

Comenteaza