Scandal uriaș! O pacientă a murit după ce a rămas blocată în liftul spitalului

Scandal uriaș! O pacientă a murit după ce a rămas blocată în liftul spitalului

O femeie a murit blocată în liftul spitalului în care era internată.

Tragica întâmplare a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Poliţiştii din Olt au deschis o anchetă după ce o femeie de 81 de ani, internată în spital, a murit într-unul dintre lifturile unității medicale, care s-a blocat. Conform prefectului judeţului Olt, Mario De Mezzi, femeia era mama unei asistente şi era transferată de la etajul 5, la etajul 2, unde este Secția ATI, pentru a fi intubată.

“La data de 18 decembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin adresă, de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina cu privire la faptul că, la data de 16 decembrie, în jurul orei 08:05, o femeie de 81 de ani, din judeţul Olt, care se afla internată la unitatea spitalicească, ar fi decedat într-unul din lifturile spitalului, care s-ar fi blocat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt, conform News.ro

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul. 

”Sâmbătă dimineaţă, o femeie a murit în liftul blocat din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Femeia era mama unei asistente şi trebuia dusă de la etajul 5 (neuro) la etajul 2 (terapie intensivă) pentru a fi intubată. Liftul s-a blocat între etajele 4 şi 5 şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, pacienta a decedat. Lifturile sunt un risc permanent pentru pacienţi şi cadre medicale. Câţi oameni e nevoie să mai moara până când cineva sa o demita pe aceasta vătafă care-şi spune manager de spital? Ruşine, vătafilor!”, a scris pe Facebook prefectul Mario De Mezzo.

Cazul esteîn cercetare, fiind deschis un dosar de ucidere din culpă.
 

Comenteaza