Se pregătesc noi restricții! Cîţu: Activităţile economice se vor închide la ora 18:00 unde rata este între 4 şi 6 la mie

Se pregătesc noi restricții! Cîţu: Activităţile economice se vor închide la ora 18:00 unde rata este între 4 şi 6 la mie

Premierul Florin Cîţu a anunțat că CNSU va reglementa, miercuri, printr-o hotărâre, măsura ca activităţile economice să fie închise la ora 18:00 în localităţile unde incidenţa este cuprinsă între 4 şi 6 la mia de locuitori.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Astăzi discutăm o hotărâre CNSU pentru că între 4 la mie şi 6 la mie se închid activităţile economice la ora 18:00 şi atunci trebuie să reglementăm şi acest lucru. Cred că azi dăm hotărârea CNSU şi hotărârea de guvern cred că mâine sau vineri, va fi ceva online", a spus Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria. 

Premierul a precizat că "mai sunt câteva reglementări" care se vor discuta în CNSU, în contextul în care a fost rugat să explice situația food-court - urilor din mall-uri, având în vedere că în restaurantele din localitățile cu incidența peste 3 la mie se cere certificatul verde, iar în mall-uri nu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza