Se recrutează voluntari pentru un helpline dedicat consumatorilor de droguri

Se recrutează voluntari pentru un helpline dedicat consumatorilor de droguri

Linia se va lansa în perioada următoare, iar voluntarii vor fi selectaţi în baza cv-urilor.

Agenția Națională Antidrog anunță că Deprehub recrutează voluntari pentru helpline-ul dedicat consumatorilor de droguri, aparținătorilor acestora și celor care au contact cu acest fenomen.

Linia se va lansa în perioada următoare, iar voluntarii vor fi selectați în baza cv-urilor trimise prin formularul de pe site. Condiția minimă este licența în psihologie.

Voluntarii vor lua parte la un training specializat, realizat împreună cu specialiștii de la Agenția Națională Antidrog, polițiști și specialiști în domeniu, vor învăța caracteristicile fiecărui tip de drog, despre efectele acestora și metode de intervenție. De asemenea, pot beneficia de expunerea platformei Deprehub, detalii suplimentare după înscrierea în proiect.

Deprehub a lansat și primul helpline antidepresie și anti-anxietate din țară.

"Din toamna anului 2019 ne-am asumat faptul că vom porni la un drum lung. Ne dorim să rămânem, în continuare, sursa ta constantă de sprijin psiho-emoțional imediat. Ne dorim să știi că atunci când lucrurile se vor prăbuși în tine și în jurul tău, noi vom fi acolo, la capătul aceluiași număr de telefon – 0374.456.420".

Comenteaza