Se vaccinează anti-COVID rectorul UMF Cluj?

Se vaccinează anti-COVID rectorul UMF Cluj?

Faimosul cântăreț american Elvis Presley s-a vaccinat la televizor împotriva poliomielitei, la finalul anilor 1950, oferind un model omenirii în ceea ce priveşte datoria pe care o au persoanele publice în faţa populaţiei. Cum va proceda Anca Buzoianu, rectorul UMF Cluj în privinţa vaccinării anti-COVID?

După modelul dat de faimosul cântăreț american Elvis Presley, care s-a vaccinat la televizor împotriva poliomielitei, la finalul anilor 1950, Anca Buzoianu, rectorul UMF Cluj spune că este de datoria persoanelor publice și a celor care sunt formatori de opinie să dea exemplu populației, în pandemia de COVID-19 și să se vaccineze.

”Bineînțeles că mă voi vaccina și eu și familia și, împreună cu rectorii celorlalte universități de medicină și farmacie și noi am spus că ne vom vaccina public dacă acest lucru va fi necesar, pentru că cred că suntem modele pentru unele persoane și vrem să aratăm prin exemplul nostru că vaccinarea nu numai că este bună, dar în acest moment este singura metodă și cea mai rapidă și eficientă pentru a ne întoarce la viața normală pe care ne-o dorim cu toții.

Am poza cu Elvis Presley la mine pe desktop și știu ce efect extraordinar a avut vaccinarea lui anti-polio, pentru publicul larg, chiar în condițiile în care informația se transmitea doar prin presă și televiziune.

Gândiți-vă ce efect poate avea dacă o persoană care este lider de opinie într-un domeniu sau un influencer s-ar vaccina, ar ajunge la foarte multe persoane prin intermediul rețelelor sociale”, a spus rectorul UMF la Doctor online.

Comenteaza