Secție Covid-19 gratuită la un spital privat din Cluj: 50 de paturi pentru bolnavi, între care 10 de ATI

Secție Covid-19 gratuită la un spital privat din Cluj: 50 de paturi pentru bolnavi, între care 10 de ATI

Incepand din 5 februarie 2022, Spitalul Polaris Medical a fost clasificat spital de nivel I Covid, ceea ce inseamna ca in aceasta unitate sunt tratati GRATUIT pacienti cu forme dintre cele mai severe de Coronavirus. De asemenea, CENTRUL DE EVALUARE al Spitalului Polaris Medical functioneaza incepand de astazi si este destinat persoanelor infectate cu SARS-CoV-2, acestea beneficiind gratuit de consultații, analize de laborator, investigații medicale și tratament.

Din capacitatea totala de 180 paturi a Spitalului, 50 de paturi au fost alocate sectiei COVID din care 10 pentru ATI COVID, acestea fiind situate într-un corp separat de cladire. Spitalul este dotat cu aparatura de ultima generatie, și personal medical pregatit pentru a trata o diversitate larga de patologii. Echipa medicala a Spitalului Polaris Medical este formata din medici cu experienta – medicina interna, terapie intensiva, pneumologie, cardiologie. gastroenterologie și epidemiologie.

INTERNARE DIRECTA: Orice persoana care prezinta forme medii sau grave de Covid se poate adresa direct pentru a beneficia de spitalizare GRATUITA la sectia Covid si sectia ATI Covid. Triajul clinic si epidemiologic se realizeaza in cadrul Ambulatoriului, respectiv la sectia Covid/ATI Covid, in functie de gravitatea formei de boala. Pacientii sunt evaluati, se stabileste fluxul acestora pentru a primi cat mai repede suportul medical de investigatie, respectiv de tratament, in regim spitalizat fie la sectia Covid, fie la ATI Covid.

Accesul in Ambulatoriu se face prin prezentare directa (NU este nevoie de bilet de trimitere ) sau pe baza de programare, iar la sectia Covid/ATI Covid din spital se realizeaza direct pentru persoanele cu forme usoare si medii si prin transfer pentru persoanele cu forme grave de Covid. Pentru a asigura siguranta tuturor pacientilor, circuitele catre Sectia Covid si Centrul de evaluare sunt complet separate.
Celelalte sectii și Ambulatorul Spitalului functioneaza in continuare in regim normal non Covid, avind circuite complet separate.

Programul Centrului de evaluare este Luni - Vineri orele 8-15
Pentru informatii si programari pacientii pot suna la numarul de telefon: 0264 933.

Comenteaza