Sindicaliştii de la Ambulanţa Cluj ies la protest: "Pacienţii nu vor avea de suferit, avem treabă cu politicienii"

Sindicaliştii de la Ambulanţa Cluj ies la protest: "Pacienţii nu vor avea de suferit, avem treabă cu politicienii"
| Foto: Ambulanta Cluj

Sindicaliştii de la Serviciul de Ambulanţă Cluj anunţă proteste la sediul instituţiei și la Prefectură, din cauza nemulţumirilor legate de Legea pensiilor.

Angajații Serviciului de Ambulanță Cluj se alătură protestului desfășurat la nivel național și anunță că vor ieși la protest.

"Am început şi noi, ne mişcăm un pic mai greu, dar începând de mâine, poimâine vom fi din ce în ce mai mulţi. Deja preşedintele federaţiei a intrat în greva foamei la Parlament. Am început şi noi acum, deoarece pe Legea pensiilor - şi exista un statut - care ne acorda şi anumite drepturi, nu doar îndatoriri, că prin lege suntem speciali, zice că suntem serviciu special care deservim starea de sănătate a populaţiei, dar la drepturi nu mai suntem. De mâine, între 10-12, în fiecare zi vom picheta sediul instituţiei, apoi Prefectura, apoi vom picheta Guvernul", a declarat, marţi, pentru Agerpres, preşedintele Sindicatului Ambulanţa Cluj, Rareş Ghilea.

Acesta a precizat că prin protestele sindicaliştilor nu este afectată activitatea deoarece vor participa la proteste cei care sunt în zile libere.

"Pacienţii nu au de suferit, avem treabă cu politicienii", a subliniat Rareş Ghilea.

Acesta a explicat că zilnic vor protesta 10-20% dintre angajaţi, circa 30 de persoane, din totalul celor 304 angajaţi de la Serviciul de Ambulanţă Cluj. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza