Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa a fost reacreditat. Ce punctaj a obținut

Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa a fost reacreditat. Ce punctaj a obținut

Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a fost reacreditat, fiind reîncadrat din categoria a V-a în categoria a II-a de acreditare.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Este o nouă reușită care ne bucură, cu atât mai mult cu cât vorbim despre un spital care activează în domeniul bolilor psihice și care gestionează bolnavi cronic. Această acreditare dovedește, o dată în plus, că totalitatea investițiilor realizate de către forul administrativ județean, împreună cu profesionalismul personalului, constituie formula ideală ce stă la baza unui act medical de cea mai înaltă calitate”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Activitatea de evaluare a presupus analiza unui număr de 1.258 de indicatori prin care membrii comisiei au măsurat gradul de asigurare și îmbunătățire continuă a calității serviciilor de sănătate și a siguranței pacientului.

În urma procesului de analiză și evaluare a tuturor criteriilor, Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa a obținut un punctaj de nu mai puțin de 86,93%.

Unul dintre factorii care a influențat în mod pozitiv obținerea acestui rezultat a fost pavilionul ultramodern, nou construit și finanțat integral de către Consiliul Județean Cluj. 

Imobilul cu regimul de înălțime D+P+2E dispune de facilități si dotări de ultimă generație: cabinet medical și de tratament la fiecare etaj, bloc alimentar nou, sală de recreere la fiecare nivel, 27 de saloane și personal medical de specialitate. Totodată, în cadrul spitalului există o farmacie cu circuit închis, o sală de mese, o spălătorie, precum și alte spații de depozitare.

Nu în ultimul rând, un alt factor care a contribuit la obținerea noii acreditări a fost existența Proiectului tehnic și a documentațiilor necesare pentru edificarea de către Consiliul Județean Cluj a unui nou pavilion, cu regimul de înălțime P+2E.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza