Spitalul din Huedin va avea heliport pentru elicopterele SMURD

Spitalul din Huedin va avea heliport pentru elicopterele SMURD
| Foto: Facebook.com/mirceamorosan2020

Primarul Mircea Moroșan a anunțat că, în curând, amenajarea platformei de aterizare/decolare pentru elicoptere a Spitalului Orășenesc Huedin va fi gata.

Potrivit edilului din Huedin, investițiile la spital vor continua, iar acesta poate fi catalogat ca un centru medical performant.

„Dintotdeauna mi-a fost drag să mă pun în slujba semenilor și așa cum știți, înainte de-a fi primar, sunt medic. Astfel că înțeleg foarte bine necesitatea ca actul medical să se desfășoare în condiții bune.

Oricât de mare ar fi efortul pentru a avea un spital modern în comunitatea noastră, întotdeauna am găsit resurse pentru investiții, care să transforme Spitalul Orășenesc Huedin într-un centru medical performant. Iar investițiile continuă!

În curând vom finaliza și amenajarea platformei de aterizare/decolare pentru elicoptere a Spitalului Orășenesc Huedin. Această investiție facilitează transportul pacienților pe cale aeriană cu elicopterele SMURD, și ajută la preluarea și dirijarea acestora către secțiile medicale specifice”, a transmis primarul orașului Huedin.

Comenteaza