Spitalul Județean Cluj face programări și online pentru testarea COVID

Spitalul Județean Cluj face programări și online pentru testarea COVID

Programările pentru testarea COVID-19 la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca se pot face și online.

Clujenii care doresc să se testeze pentru COVID-19 la Spitalul Județean Cluj pot să se programeze și online, nu doar telefonic.

Pentru realizarea unei programări, trebuie accesat calendarul pus la dispoziție de SCJU și aleasă data și ora. Programările se pot face și telefonic la următoarele numere: 0741 050 816, 0741 164 466 și 0264 597 852, interior 1479.

Persoanele care au o programare sunt rugate să completeze formularul de pe platforma de programări online sau de pe site-ul spitalului, iar când se prezintă pentru testare să aibă o copie a cărții de identitate și, dacă e posibil, formularul tipărit pentru însoțirea probei. 

Pentru eficientizarea activității de la punctul de recoltare, cei care nu pot ajunge la ora și data stabilită sunt rugați să-și anuleze programarea cu cel puțin o zi înainte.

Rezultatele se primesc în aceeași zi, prin e-mail, bilingv (română și engleză), în cazul testelor făcute în prima parte a zilei, iar pentru probele recoltate în a doua parte a zilei, în următoarea zi.

Recoltarea pentru testare se face pe strada Victor Babeș, nr. 1, de luni până vineri între orele 07:30-18:00 și sâmbăta între orele 08:00-11:30.

Comenteaza