Stiai ca bananele combat cancerul? Cu o singura conditie!

Stiai ca bananele combat cancerul? Cu o singura conditie!
Bananele combat cancerul, spun specialistii, dar in anumite conditii.

Bananele combat cancerul, dar numai cu conditia sa fie coapte in exces, adica sa aiba coaja neagra.

Bananele foarte coapte contin TNF (Tumour Necrosis Factor) – o substanta foarte activa asupra celulelor tumorale, pe care le ataca si le ucide. TNF este folosit in oncologie pentru a trata pacientii cu cancer, iar bananele coapte contin un TNF natural foarte puternic.

Un grup de cercetatori japonezi de la Universitatea din Tokyo, condusi de profesorul Senji, au studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, dupa descoperirea continutului ridicat in factori anticancerigeni pe care bananele coapte il prezinta.

Bananele au si alte proprietati:

  • - ajuta la retinerea calciului, fosforului si azotului.
  • - este folosita ca hrana dietetica impotriva dereglarilor intestinale datorita formulei sale usoare. Este singurul fruct care se poate manca crud fara a determina aparitia ulcerului cronic. Ea neutralizeaza supra aciditatea a sucurilor gastrice. Banana este usor de digerat si un laxativ usor, indepartand simptomele acute si incepand procesul de insanatosire.
  • - sunt foarte eficiente atat in constipatie cat si in diaree. Ele au capacitatea si de a schimba bacteriile din intestine .
  • - Bananele sunt folositoare in tratamentul artritelor si a gutei. Este recomandata o dieta de banane doar pentru trei, patru zile. Pacientului i se dau opt, noua banane sa le manance, ori nimic altceva in aceasta perioada.
  • - avand un continut mare de fier, bananele sunt eficiente in tratamentul anemiei. Ele stimuleaza formarea hemoglobinei in sange.
  • - acest fruct este foarte folositor pentru cei care sunt alergici la anumite mancaruri sau care sufera de urticarii, dereglari stomacale sau astm. Bananele contin amino-acizi care in cele mai multe cazuri nu sunt alergici.
  • - bananele sunt bune pentru bolile de rinichi datorita continutului scazut de proteine si sare si a continutului ridicat de carbohidrati. O dieta potrivita pentru toate bolile de rinichi este hranirea cu opt, noua banane pe zi , timp de trei, patru zile.
  • - o dieta formata din banane si lapte este considerata a fi eficienta in cazul reducerii greutatii. Bananele sunt indicate in acest caz deoarece nu contin sodiu.
  • - se considera ca bananele gatite sunt un remediu bun in cazul dereglarilor menstruale.
Etichete
Comenteaza