Streinu-Cercel prognozează un nou val COVID la începutul anului viitor: Românii se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze

Streinu-Cercel prognozează un nou val COVID la începutul anului viitor: Românii se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze

Medicul Adrian Streinu-Cercel spune că la începutul anului 2022 vom avea, cel mai probabil, un nou val pandemic, afirmând că românii se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze pentru că nu poartă mască şi nu se vaccinează.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Anul 2022 ne va pune în situaţia să mai avem, foarte probabil, cel puţin la începutul anului, încă un val epidemic şi asta tot din cauza noastră, că nu înţelegem că trebuie să purtăm masca tot timpul, de dimineaţa şi până seara, că nu înţelegem că trebuie să ne vaccinăm, că nu înţelegem... De ce nu înţelegem toate aceste lucruri chiar nu îmi dau seama şi constat cu stupoare că concetăţenii noştri se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze, nu ca şi când şi-ar dori să se păzească de infecţie", a spus preşedintele Comisiei de sănătate a Senatului, prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel, în cadrul unei dezbateri online.

Medicul a spus că trebuie reamintit românilor faptul că acest virus ucide sau lasă sechele.

"Trebuie să le aducem aminte că acest virus, SARS-CoV-2, uneori mai şi ucide, şi dacă nu îi ucide pe cei pe care i-a lovit îi lasă cu sechele pe o durată foarte lungă de timp", a spus Adrian Streinu-Cercel, potrivit Agerpres.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza