STS: Platforma pentru programarea la vaccinarea anti-COVID este funcțională

STS: Platforma pentru programarea la vaccinarea anti-COVID este funcțională

Platforma pentru programarea la vaccinarea anti-COVID a fost indisponibilă luni dimineața, când oamenii au început să se prezinte la centre pentru vaccin. 

"Platforma informatică pentru înscriere și programare la vaccinare este disponibilă, în urma eforturilor depuse de către specialiștii STS în colaborare cu echipa tehnică ce gestionează Registrul Electronic Național pentru Vaccinări.
Aplicația este funcțională, iar cei care doresc să se programeze pot să acceseze platforma de vaccinare. Vă mulțumim pentru înțelegere!", se arată în comunicatul STS.

Luni dimineața a început vaccinarea primelor persoane în cadrul etapei a doua de vaccinare, pentru care s-au făcut programări începând de vineri, însă, persoanele sosite în centrele de vaccinare au fost nevoite să aștepte, pentru că platforma cu programările nu funcționa.

"În urma unei analize tehnice s-a constatat că aplicaţia Registrul Electronic Naţional pentru Vaccinări furnizează date cu intermitenţe către aplicaţia de programare la vaccinare", preciza luni dimineață STS.

Comenteaza