Topul celor mai periculoase alimente

Topul celor mai periculoase alimente

Marea majoritate a oamenilor cred că a mânca sănătos înseamnă să consumi alimente cu un conţinut caloric scăzut. Adevărul este că nu numai cantitatea contează, ci şi calitatea alimentelor consumate, dar şi cât de sănătos este modul în care au fost preparate.

Iată care sunt cele mai nocive alimente cu care îţi poţi hrăni corpul. Unele te vor uimi!

1. Popcorn la microunde
Persoanele care lucrează în fabrici de ambalat popcorn au dezvoltat, în timp, o formă extrem de rară de cancer pulmonar din cauza fumului inhalat. Sigiliul pungilor conţine acid perfluorooctanoic (PFOA), o substanţă care produce alte forme de cancer sau infertilitate. În plus, popcornul preparat la cuptorul cu microunde are un conţinut extrem de ridicat în grăsimi rele şi sodiu. În schimb, cel făcut în casă, după metoda “tradiţională”, este un aliment sănătos.

CITEȘTE MAI DEPARTE

Comenteaza