Tratamente dentare GRATUITE în Cluj-Napoca, în incinta UMF

Tratamente dentare GRATUITE în Cluj-Napoca,  în incinta UMF

Un grup de studenți de la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca oferă tratamente dentare gratuite, efectuate sub îndrumarea profesorilor. 

De câte ori nu v-ați golit buzunarele la dentist din cauza prețurilor piperate la tratamentele dentare? Pentru mulți români a devenit un produs de lux mersul la stomatolog, deși ar fi necesar un control periodic, la fel ca în cazul celorlalte vizite la medic.

Pentru clujenii care nu suficienți bani pentru a plăti chiar și câte un salar sau o pensie pentru un singur tratament dentar, a apărut o soluție: tratamentele gratuite. 

Serios! Anunțul apare pe grupul de Facebook Trăiesc în Mănăștur, iar ZIUA de CLUJ a aflat că este perfect valabil, iar doritorii de tratamente dentare gratuite sunt așteptați să îi contacteze direct pe Facebook pe cei care au făcut oferta. 

Suntem studenți în anul IV la UMF CLUJ NAPOCA și facem tratamente GRATUITE precum:
- tratamentul cariilor dentare
- tratament endodontic (tratamentul nervului dentar bolnav)
- tratamentul estetic al dinților frontali”, se arată în postare. 

Studenții fac precizarea că toate tratamentele se efectuează în incinta UMF Cluj și sub îndrumarea profesorilor universității, iar pentru mai multe detalii, fiecare doritor este invitat să îi contacteze în privat, pe Facebook. 

Din moment ce multe persoane în vârstă nu au pagini de Facebook și nu manevrează ușor tehnologia, ar fi greu să dea de un astfel de anunț, ZIUA de CLUJ a întrebat dacă se poate mediatiza postarea. ”Sigur”, a venit răspunsul.

Mai mult, mediciniștii au întrebat dacă cunoaștem ”oameni care ar fi interesați să își refacă dinții din față”, așa că, oferta pare mai mult decât generoasă. 

Comenteaza