Un copil de 7 ani a murit de COVID-19, fără să aibă alte probleme medicale

Un copil de 7 ani a murit de COVID-19, fără să aibă alte probleme medicale
| Foto: abc.net.au

Un băiat afro-american în vârstă de 7 ani a murit de Covid-19 în Georgia, fiind cea mai tânără victimă a virusului din statul de pe coasta de est a SUA, scrie CNN. Numai în Florida, cel puţin şapte minori au murit din cauza Covid-19.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Un băiat de 7 ani din Georgia a murit din cauza Covid-19, fără a avea alte probleme medicale. Băiatul era din Chatham de pe coasta Georgiei şi nu avea alte probleme medicale în momentul în care a fost infectat cu viusul SARS-CoV-2, informează Mediafax.

"Fiecare moarte provocată de Covid-19 pe care o raportăm este tragică, dar a pierde pe cineva atât de tânăr este sfâşietor", a spus dr. Lawton Davis, directorul Districtului Costier de Sănătate.

„Ştim că persoanele mai în vârstă şi cele cu comorbidităţi prezintă un risc mai mare de complicaţii, dar aceasta este o boală pe care toată lumea ar trebui să o ia în serios”, a spus Davis.

Moartea băiatului nu este prima în rândul copiilor, înregistrată în SUA. Numai în Florida, cel puţin şapte minori au murit din cauza Covid-19.

Luna trecută, o fetiţă de 9 ani care nu avea condiţii medicale preexistente a fost cea mai tânără care a murit în acest stat.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza