Unul dintre cei mai apreciați actori români, infectat cu noul coronavirus

Unul dintre cei mai apreciați actori români, infectat cu noul coronavirus
| Foto: digi24.ro

Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc (SFR) au anunţat că Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu COVID-19.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Marele actor trebuia să fie prezent la Iași în perioada 30 septembrie-4 octombrie, la ediţia care îi este dedicată.

„Virusul nu alege - recent, actorul şi regizorul Horaţiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. În aceste condiţii, spectatorii care îl aşteptau la Iaşi sunt rugaţi să păstreze gândurile de bine, să se bucure de atmosferă şi film, în compania invitaţilor din program. Biletele achiziţionate pentru spectacolul Sunt un orb, din cadrul SFR, vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul”, au transmis organizatorii SFR, potrivit Mediafax.

Aceştia au mai anunţat că Horaţiu Mălăele va veni la Iaşi în viitorul apropiat, „după ce va trece de scenariul infectării cu COVID-19”.

Horaţiu-Valentin Mălăele, în vârstă de 68 de ani, este actor, regizor, caricaturist şi scriitor român. A jucat pe scenele mai multor teatre din ţară, precum Nottara, Odeon, Bulandra şi Teatru Național București unde, în stagiunea curentă face parte din distribuţia „Dineu cu proşti” şi „Scrisoarea”.

De asemenea, a regizat peste 15 spectacole de teatru şi trei lungmetraje. Cel mai recent film în care a jucat a fost „Moromeţii 2”, anul 2018, în regia lui Stere Gulea.

În anul 2019 a primit un trofeu onorific la cea de-a 23-a ediţie a Festivalului Filmului European.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza