Valeriu Gheorghiţă, numit manager la spitalul S.R.I.: "Numirea în funcția de comandant deschide un alt drum al provocărilor"

Valeriu Gheorghiţă, numit manager la spitalul S.R.I.: "Numirea în funcția de comandant deschide un alt drum al provocărilor"

Fostul președinte al CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiță, a fost numit funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă "Prof. Dr. Agrippa Ionescu" al Serviciului Român de Informații.

"De astăzi, parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onorează, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă ”Prof. Dr. Agrippa Ionescu” deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume. Cu sentimentul datoriei împlinite, pășesc cu încredere pe acest nou drum și vă asigur că voi purta mereu în suflet jurământul rostit sub drapel, mereu în slujba semenilor, mereu în slujba celor aflați în suferință! Îi urez succes dlui secretar de stat Dr. Andrei Baciu în perioada următoare și-l asigur de tot sprijinul meu profesional! Vă mulțumesc tuturor!", a scris medicul Valeriu Gheorghiță pe pagina sa de Facebook.

Gheorghiță a fost înlocuit de la coordonarea CNCAV de msecretarul de stat în Ministerul Sănătății, medicul Andrei Baciu (vezi AICI).

"Începând cu 1 martie 2022, domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiță va face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, preluând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”.

Col. dr. Valeriu Gheorghiță este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecțioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este șef de lucrări.

În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu Gheorghiţă s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

La conducerea Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”, col. dr. Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală", a transmis Serviciul Român de Informații.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza