Valul 5 al pandemiei îi sperie pe clujeni. S-a înființat o nouă linie de gardă la Spitalul „Leon Daniello”

Valul 5 al pandemiei îi sperie pe clujeni. S-a înființat o nouă linie de gardă la Spitalul „Leon Daniello”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tişe, a dispus, în urma discuțiilor purtate cu conducerea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca înființarea unei linii de gardă în specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Măsura care vizează activitatea unității medicale aflate în subordinea forului administrativ județean este justificată de dorința de a face față în condiții optime numărului în creștere de pacienți infectați cu coronavirus care necesită îngrijire medicală și în regim continuu.

„Rațiunea care a stat la baza acestei decizii a fost aceea de a asigura atât o bună organizare și funcționare a activității la nivelul spitalului, cât și investigarea și tratarea adecvată a pacienților care se adresează instituției spitalicești. Dispunem de resursele financiare necesare, precum și de personalul calificat, astfel că această linie de gardă va veni în sprijinul direct al persoanelor spitalizate”, a transmis Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Linia de gardă în specialitatea Anestezie și Terapie Intensivă va funcționa în regim non-stop, 24 de ore din 24. Măsura va fi aplicată pentru o perioadă determinată, pe perioada stării de alertă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza