Ziua cea mai neagră a coronavirusului la Cluj: 24 de noi internați

Ziua cea mai neagră a coronavirusului la Cluj: 24 de noi internați

Record de pacienți din Cluj internați cu coronavirus în spitalele locale, după apariția epidemiei în România: dacă vineri numărul acestora era de 187, sâmbătă numărul lor urca la 211.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Explicația este numărul mare de persoane infectate care provin din zona Dej, unul dintre focarele actuale din județ, explică prefectul Mircea Abrudean.

VEZI Consecințele întâlnirii religioase de la Dej

Conform informațiilor Instituției Prefectului Cluj, numărul pacienților care s-au vindecat de coronavirus la Cluj a ajuns sâmbătă la 174, dintre care 119 persoane sunt din acest județ. Situația epidemiologică în județ se prezenta astfel: 229 de persoane în carantină, 372 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu.

211 de persoane depistate pozitiv cu Covid-19 din județul Cluj sunt internate acum în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca, iar 12 persoane se aflau la anestezie terapie intensivă, din care șapte din județ. Total celor vindecați și externați era de 174, din care 119 din județul Cluj, iar totalul celor decedați, de 14, din care nouă din acest județ. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza