Scandal în PSD Câmpia Turzii: „Mișelește și fără curaj am fost exclusă din partid”

Scandal în PSD Câmpia Turzii: „Mișelește și fără curaj am fost exclusă din partid”
| Foto: Facebook.com/uiorean.monica

Fostul consilier local social-democrat, Monica Uiorean a anunțat că a fost exclusă din PSD Câmpia Turzii pentru „delict de opinie”.

Monica Uiorean a făcut parte din precedentul Consiliul Local Câmpia Turzii. Anunțul excluderii sale din PSD Câmpia Turzii a fost făcut public pe rețelele de socializare. Uiorean a precizat că regretă cele întâmplate, fiind exclusă din partid fără motive întemeiate.

De asemenea, fostul consilierul local a afirmat că PSD Câmpia Turzii nu mai există cu adevărat.

Stimați colegi, prieteni și simpatizanți PSD Câmpia Turzii, sunt conștientă că trăim momente sociale dificile, în care bunul simț, profesionalismul, competentențele și loialitatea sunt considerate inutile în politica și in viața publică, dar cu toate acestea eu nu abdic de la aceste principii.

Sunt social democrată din principiu și nu din interes, nici pentru un job, nici pentru a primi lucrări și contracte de la bugetul local, nici pentru a-mi angaja rudele sau pentru a vinde calculatoare la primărie sau pe la colegii de partid. Am fost și sunt pentru integritate și pentru libertatea exiprimarii propriilor păreri chiar dacă ele uneori dor, dar spun adevarul!

De peste 18 ani, sunt membra PSD Câmpia Turzii și am făcut politica bazându-mă pe aceste principii și crezuri!
Cu regret și compasiune spun că mișelește și fără curaj, fără să mi se de-a dreptul de a-mi spune părea și de mă apăra, începând cu 29.10.2020 am fost exclusă din PSD Câmpia Turzii, pe motive injuste, mincinoase și fără fundament, pentru ,,delict de opinie”!

Din păcate, astăzi, PSD Câmpia Turzii nu mai există cu adevărat, nu se mai apără principii și idei, nu se mai face politică pentru cetățeni, totul este doar o golăneală. PSD Câmpia Turzii a fost confiscat de un grup care își apăra interesele personale și afacerile! Am fost jignită, amenințată, pentru ca nu am dat curs propunerilor, lor și pentru că nu am sprijinit incompetenta, deghizată în bun simț!

Tot ceea ce se întâmplă azi in PSD Campia Turzii este ilegitim, imoral și nestatutar! PSD Câmpia Turzii nu mai există! Viața politica din municipiul nostru are nevoie mai mult ca oricând de un proiect politic, de stânga, adevărat, modern și european! Ținem aproape! Monica UIOREAN”, se arată scris pe pagina de Facebook a PSD Cluj.

Comenteaza