Scene controversate în Parlament. Un angajat chemat să-i ridice ochelarii lui Dan Barna / Ce spune vicepremierul

Scene controversate în Parlament. Un angajat chemat să-i ridice ochelarii lui Dan Barna / Ce spune vicepremierul
| Foto: captură video

Dan Barna s-a justificat referitor la episodul când un angajat al Camerei Deputaţilor a fost chemat să-i ridice ochelarii.

„Este o întâmplare absolut banală. Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru şi i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervenţiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari.

Dar colega de alături a observat şi a avut iniţiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei (Deputaţilor - n.r.), pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt şi i-am spus că sunt acolo, jos, în faţă. I-a luat, mi i-a dat şi i-am mulţumit. Subiect încheiat”, a declarat Dan Barna, potrivit mediafax.

El mai spune că ochelarii nu sunt permanenţi, motiv pentru care nu îi purta. „Nu aveam nevoie permanent de ei. Stăteau pe pupitru, au alunecat... Chiar m-am gândit să nu-i uit şi să plec fără să-i iau”, a mai spus vicepremierul.

Liderul USR-PLUS, Dan Barna a fost criticat pe reţelele sociale pentru că a dat dovadă de o aroganţă extremă, în plenul Camerei Deputaţilor când i-au căzut ochelarii, dar nu s-a ridicat să-i recupereze, iar o colaboratoare a chemat un angajat al Camerei să facă acest lucru. Barna i-a arătat cu degetul unde i-au căzut ochelarii, iar angajatul îi ridică, iar la final nu îi mulţumeşte.

Comenteaza