Schimbările pregătite de Șumudică la CFR Cluj. Cum ar puta arăta echipa de start a campioanei

Schimbările pregătite de Șumudică la CFR Cluj. Cum ar puta arăta echipa de start a campioanei
| Foto: facebook.com/cfr1907

Noul antrenor al formației din Gruia plănuiește să schimbe sistemul de joc în care echipa clujeană a evoluat în ultimele sezoane.

Marius Șumudică este pe cale să își înceapă munca la CFR Cluj, iar printre primele schimbări propuse de antrenor este ce a sistemului de joc. Campioana a jucat în ultimele sezoane în sistemul 4-3-3, iar tehnicianul este adeptul formației 3-5-2. Totuși, tranziția către un sistem cu 3 fundași ar putea dura prea mult, astfel Șumudică va antrena sistemul 4-2-3-1, anunță Digisport.

Noul antrenor din Gruia va păstra în primul 11 cei mai importanți jucători ai CFR-ului din ultimele stagiuni, însă va fi nevoit să integreze și noile achiziții ale campioanei. Astfel, dintre nou-veniți, Bouhenna, Tahiri și Rodriguez au cele mai mari șanse de a evolua constant sub comanda lui Șumudică.

Cum ar putea arăta CFR Cluj în sezonul următor:

Bălgrădean – Manea, Bouhenna, Burcă, Camora – Rodriguez, Tahiri – Deac, Sigurjonsson, Păun (Costache) – Debeljuh

În ceea ce privește jocurile din Liga 1, unde Marius Șumudică e obligat să introducă doi fotbaliști U21, cele mai mari șanse de a evolua le au Claudiu Petrila, revenit după împrumutul la Sepsi, și Denis Rusu, sosit de la UTA.

Comenteaza