Se cere ajutor pentru familia a carei casa a ars pe Giordano Bruno: '' vecinul nu a mai putut salva nimic''

Se cere ajutor pentru familia a carei casa a ars pe Giordano Bruno: '' vecinul nu a mai putut salva nimic''

O casă situată pe Strada Giordano Bruno din cartierul clujean Dâmbul Rotund a ars ca o torță uriașă joi dimineață. Focul a fost atât de agresiv încât a amenințat imobilele situate în imediata apropiere. Proprietarii au ramasa fara nimic, iar vecinii ajuta sa stranga bani sau ofera ajutor fizic si bunuri.

''Casa de lângă noi a ars, iar vecinul nu a mai putut salva nimic. Orice ajutor sunt convinsă ca este mai mult decât bine venit și am sa las numerele lor de telefon aici in cazul in care dorește cineva sa ii ajute. Nelu 0033766785899
Aurica 0741067466''.

''Putem să ii ajutăm pe vecinii noștri in urma incendiului de pe strada Giordano Bruno Nr.59 ! Nu ii cunosc personal dar familiei Rus le-a fost distrusă casa in totalitate. Am cerut documentele ISU si mai multe informații ca sa mă asigur ca banii ajung direct la familia cu problema. Am luat legătura si cu capul familiei, dl Ioan Rus la si mi-a confirmat iban-ul dânsului. Ro28BTRL01301201D91813XX (il mai pun odată in comentarii ca sa poată fi copiat ușor) Deschis la banca Transilvania pe numele Ioan Rus. Detalii la depunere: ajutor incendiu. Puteți dona din orice cont bancar, inclusiv prin btPay, la opțiunea de jos "transfera bani", apoi apăsați sus pe butonul "Trimite" si va apare agenda, apoi in partea de jos a paginii există buton " transfera IBAN" . Acolo in campul IBAN introduceți contul de mai sus si restul detaliilor'', au scris vecinii pe grupul de Facebook Dambul Rotund Cartier Cluj-Napoca - Grup Anunturi. 

Focul ar fi pornit de la instalatia electrica veche.
 

Comenteaza