Foto Se redeschide cinematograful "Florin Piersic"

Se redeschide cinematograful "Florin Piersic"
Se redeschide cinematograful "Florin Piersic"
Se redeschide cinematograful "Florin Piersic"
Se redeschide cinematograful "Florin Piersic"

Cinematograful "Florin Piersic" din Piața Mihai Viteazul se redeschide astăzi.

Ministerul Culturii a anunțat, într-un mesaj postat pe Facebook, că Regia Autonomă a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor RomâniaFilm (RADEF RomâniaFilm) relansează activitatea de spectacol cinematografic în sălile dotate cu aparatură de proiecţie digitală 2D/3D şi instalaţie de sunet Dolby.

"Sălile de spectacol au fost pregătite cu atenţie deosebită pentru a respecta toate normele igienico-sanitare necesare. (...) Ne propunem ca acesta să fie un nou început al unei relaţii de succes cu publicul spectator, iar, cu ocazia redeschiderii cinematografelor, ne face plăcere să anunţăm că RADEF RomaniaFilm urmăreşte revenirea la poziţia consacrată pe piaţă, dar şi în percepţia publicului", se arată în mesajul postat de reprezentanții Ministerului Culturii.

Astfel, potrivit sursei citate, Cinematograful "Florin Piersic" se redeschide astăzi. Un mesaj în acest sens a fost postat joi și pe pagina de Facebook a cinematografului:

"Ne bucurăm să vă anunțăm că momentul mult aşteptat a sosit, începând de mâine: 18.09.2020, cinematograful nostru îşi reia activitatea şi vă aşteaptă cu ultimele filme ale momentului, într-o atmosferă sigură şi primitoare. Mulţumim pentru timpul aşteptat şi implicare.
Vă aşteptăm la cinema!"

Biletele pot fi achiziţionate de la casieriile cinematografelor şi online, de pe platforma eventbook.ro, iar programul poate fi consultat pe pagina de Facebook a cinematografului.

Comenteaza