Se scumpește parcarea de la BT Arena: „În centru e 7 lei pe oră, iar la noi, doar 1 leu”

Se scumpește parcarea de la BT Arena: „În centru e 7 lei pe oră, iar la noi, doar 1 leu”

Directorul Sălii Polivalente, Ionuț Rusu, a anunțat că se vor majora tarifele de la parcarea subterană a BTarena. În acest moment, se plătește 1 leu pe oră.

Rusu susține că gradul de ocupare a parcării, cel puțin pe weekend, este de 100%, și din acest motiv se va interveni asupra tarifelor, care oricum sunt foarte mici în comparație cu locurile de parcare din centrul orașului.

„Avem aproximativ 200 de abonamente în parcarea subterană a sălii, din totalul celor 450 de locuri. Nu am făcut mai multe abonamente pentru că nu dorim transformarea parcarea subterană a BTarena într-un garaj. Noi ne dorim să fie un parking în adevăratul sens al cuvântului, în special pentru oamenii care vin la evenimentele din Sala Polivalentă.

Prețurile pe care le practicăm sunt foarte mici tocmai pentru a încuraja lumea să nu mai parcheze mașina în centrul orașului. Parcarea în centru este 7 lei pe oră, iar la noi, de 1 leu pe oră. Probabil că vom interveni pe aceste prețuri, pentru că gradul de ocupare este foarte ridicat în zilele de weekend, de 100%, și vom regla din tarif, vom crește puțin prețul”, a declarat directorul Sălii Polivalente, la un post de radio local.

Ionuț Rusu a mai spus că se va face o analiză în perioada următoare, care va fi înaintă ulterior în Consiliul Local Cluj-Napoca, și probabil că, din vara aceasta, tarifele vor crește.

Comenteaza