Sediu nou pentru polițiștii din Câmpia Turzii

Sediu nou pentru polițiștii din Câmpia Turzii

Poliţia municipiului Câmpia Turzii a inaugurat un nou sediu, odată cu care a devenit operaţional serviciul de eliberare a cazierului judiciar.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Mutarea sediului poliţiei într-o locaţie nouă este rezultatul unui protocol de colaborare încheiat la sfârşitul anului trecut între Instituţia Prefectului - Judeţul Cluj, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj şi Primăria municipiului Câmpia Turzii, iniţiatoarea acestui proiect", potrivit unui comunicat al Prefecturii Cluj.

"Noul sediu al poliţiei din Câmpia Turzii este unul modern, poate unul dintre cele mai moderne din ţară. Este în primul rând meritul autorităţilor publice locale, al consilierilor locali care, prin decizia lor, au venit în sprijinul locuitorilor municipiului Câmpia-Turzii. Prin mutarea în noul sediu au de câştigat atât cetăţenii, cât şi angajaţii instituţiei, poliţiştii care îşi desfăşoară activitatea în cele mai bune condiţii. Consider că este un câştig faptul că, pentru un eliberarea cazierului judiciar, cei care solicită acest document nu mai trebuie să facă deplasarea la Cluj-Napoca. Treptat, ne dorim punerea la dispoziţia cetăţenilor şi a altor operaţiuni care privesc eliberarea paşapoartelor sau serviciul de înmatriculări", a declarat prefectul Cherecheş.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza