Foto Șeful Cancelariei Prim-Ministrului, gazdă pentru studenții de elită ai UBB: „Aveți în mine un puternic susținător!”

Șeful Cancelariei premierului Nicolae Ciucă, clujeanul Mircea Abrudean, i-a avut invitați la Comitetul interministerial pentru Schimbări Climatice pe trei studenți ai UBB, câștigători ai competiției SAS Curiosity Cup din Statele Unite ale Americii.

Potrivit fostului prefect de Cluj, schimbul de know-how este esențial pentru administrația centrală, deoarece diminuarea fenomenului defrișărilor este o temă constantă pe agenda guvernamentală. 

Bun venit la Palatul Victoria! O adevărată bucurie să îi am invitați la Comitetul interministerial pentru Schimbări Climatice pe Marian-Lucian Coțolan, Adina Tilea și Bianca-Nicoleta Marian, studenți ai UBB și câștigătorii competiției SAS Curiosity Cup din Statele Unite ale Americii (dintre 54 de universități din toată lumea) în cadrul categoriei Data Analysis, precum și pe coordonatorul acestora, domnul lect. univ. dr. Darie Moldovan.

Pentru că au avut ca subiect clasificarea imaginilor din satelit pentru a detecta defrișările din Munții Carpați, i-am invitat la Comitet să prezinte ideile lor și celor din administrația publică centrală. Acest schimb de know-how este esențial pentru noi, diminuarea fenomenului defrișărilor fiind o temă constantă pe agenda guvernamentală.

Felicitări și mult succes în continuare! Aveți în mine un puternic susținător!”, a transmis Mircea Abrudean.

Comenteaza