Sharon Stone, actriţa din celebrul „Basic Instinct”, ajunge la Casa Albă în echipa de tranziție a preşedintelui Biden

Sharon Stone, actriţa din celebrul „Basic Instinct”, ajunge la Casa Albă în echipa de tranziție a preşedintelui Biden

Sharon Stone, care a cunoscut succesul în filmul Basic Instinct, a confirmat într-un show american informația că va face parte din echipa noului preşedinte al SUA. Însă cu ce se va ocupa ea la Casa Albă?

Actriţa americană Sharon Stone, care sprijină de mulţi ani acţiunile de combatere a bolilor infecţioase şi cercetările medicale împotriva maladiei SIDA, a anunţat că face parte din echipa de tranziţie a lui Joe Biden la Casa Albă, nformează site-ul 20minutes.fr.„

Vedeta americană, devenită celebră pentru rolul din filmul „Basic Instinct”, a confirmat această informaţie în emisiunea „Extra”.

„Da, fac parte din echipa de tranziţie a lui Joe Biden, iar dacă preşedintele-ales sau vicepreşedintele Harris îmi vor cere să lucrez în domeniul bolilor infecţioase, o voi face şi mă voi folosi de toată experienţa acumulată în lupta depusă împotriva maladiilor infecţioase, după o viaţă întreagă consacrată înţelegerii lor”, a spus Sharon Stone, într-un interviu acordat jurnalistului Billy Bush, prezentatorul emisiunii „Extra”, scrie Agerpres.

„Acum, când am intrat în a treia etapă a vieţii mele, cred că îmi doresc să fiu mai utilă, mai productivă”, a adăugat ea.

Covid-19 i-a ucis bunica și nașa

Atunci când a lăsat să se înţeleagă că a devenit o expertă în boli infecţioase, Sharon Stone nu a glumit: actriţa activează de mulţi ani în sprijinirea cercetărilor medicale împotriva SIDA.

Sharon Stone a primit şi un premiu pentru cariera sa de ambasadoare a luptei împotriva SIDA, alături de medicul Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase (NIAID) şi coordonatorul grupului de lucru pe care administraţia de la Washington l-a creat pentru a gestiona lupta împotriva noului coronavirus pe plan naţional.

Comenteaza