Directorul Aeroportului din Sibiu, implicat într-un accident rutier mortal. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

Directorul Aeroportului din Sibiu, implicat într-un accident rutier mortal. O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite
| Foto: turnulsfatului

Un accident rutier grav s-a produs, în cursul zilei de miercuri, pe DN7, în comuna Drăganu din județul Argeș. O persoană a murit, iar alte trei sunt rănite.

Directorul general al Aeroportului din Sibiu se afla la volanul mașinii care a ajuns pe contrasens și s-a izbit violent de un alt autoturism care circula din sens opus și care era condusă de un bărbat de 69 de ani, din Pitești, conform Turnulsfatului.

„Din primele informații, în urma evenimentului au rezultat patru victime. Trei dintre acestea sunt evaluate de către echipajele medicale, iar pentru cea de-a patra, rămasă încarcerată în autoturism, din păcate nu s-a mai putut face nimic”, a transmis ISU Argeș.

Un bărbat de 46 de ani, din județul Sibiu, care conducea un autoturism, pe DN 7, din direcția Vâlcea către Pitești a pătruns pe sensul opus de mers, la Drăganu, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 69 de ani, din Pitești.

"În urma impactului, șoferul de 60 de ani a rămas încarcerat, pentru extragerea acestuia fiind nevoie de intervenția echipajelor specializate de pompieri. Din păcate, ulterior extragerii, acesta a fost declarat decedat. Alte trei persoane au fost rănite. Polițiștii au testat cu etilotestul șoferul de 46 de ani, iar rezultatele au fost negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs", au transmis polițiștii.

Comenteaza