Simona Halep nu se lasă învinsă de virus: „Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună”

Simona Halep nu se lasă învinsă de virus: „Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună”
| Foto: mediafax.ro

Simona Halep a anunțat recent că a fost infectată cu noul Covid-19. Sportiva nu s-a lăsat învinsă de virus și a anunțat public că „Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună”.

 

„Mulţumesc tuturor pentru mesaje, mă simt minunat”, a transmis sportiva. Simona Halep a postat şi o poză în care zâmbeşte încrezător. Simona Halep a anunţat sâmbătă pe contul ei de Twitter că s-a infectat cu noul coronavirus. „Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că am fost testată pozitiv cu COVID-19”, a scris Simona Halep: „Mă simt bine ... vom trece prin asta împreună”.

Ulterior, Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a declarat la Digi Sport că sportiva are simptome medii. „Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii şi sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 şi nu ştiu când şi de unde a luat.

Nici ea nu ştie. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm şi sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poţi controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede şi cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, declara Artemon Apostu-Efremov.

Comenteaza