Foto Asociația Magic la UNTOLD 2023

Asociația Magic la UNTOLD 2023

Ce e mai tare decât distracția? Să faci fapte bune, distrându-te! Asociația Magic revine și anul acesța la UNTOLD - cel mai mare festival de muzică din România și unul dințre cele mai mari din Europa.

De joi până duminică (3-6 august), inclusiv, la cortul Magic de la Cluj veți găsi și o „scenă” a faptelor bune.

O mică armată magică (mai exact, 12 zâne și elfi) va distra copiii de toate vârstele (1 – 100 + ani!): face-painting, panou foto și zona Magic Nanny, cea mai grozavă grădiniță unde copiii mari (adulții) pot lăsa cu încredere copiii mici să se joace cu animatori de poveste.

Toți banii strânși de Magic în urma prezenței la UNTOLD 2023 vor merge către proiectul Șofer De Suflet.

Anual, în România, peste 600 de copii sunt diagnosticați cu afecțiuni oncologice. Conform statisticilor, peste 70.000 de copii români suferă de afecțiuni grave.

Prin cele 12 proiecte ale sale, Asociația Magic oferă acestor copii și familiilor lor suport social, psihologic și material - sprijin care înseamnă enorm într-un asemenea moment (cel mai) greu de viață.

Șofer de Suflet, unul dintre aceste 12 proiecte, este proiectul prin care Asociația Magic asigură transportul gratuit și în siguranță, până la spital (la intervenții chirurgicale, tratament, controale periodice) și înapoi, acasă, familiilor cu copii cu diagnostice oncologice sau alte boli grave, care nu au mașină și pentru care această deplasare presupune o sursă suplimntară de stres și cheltuieli pe care mulți dintre ei nu și le permit.

Șoferii de suflet sunt voluntarii de peste tot din țară. Oameni grozavi care dăruiesc, necondiționat de absolut nimic, cea mai prețioasă resursă: timpul lor liber.

Proiectul Șofer de Suflet are un sms dedicat.

Dacă nu ajungeți la Untold și doriți să sprijiniți punctual și constant acest proiect Magic, puteți trimite sms cu textul DRUM, la 8845 (donație recurentă, 2 euro/lună).

Un SMS înseamnă 10 km cu un Șofer de Suflet.

Mai multe despre Asociația Magic și cum puteți ajuta, aici: www.asociațiamagic.ro

Comenteaza