Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Florești. Cum se procedează

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Florești. Cum se procedează

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat începerea unei noi campanii de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân.

„În efortul de a sprijini comunitatea, Primăria Comunei Florești organizează o altă campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu stăpân.

Pentru a beneficia de această campanie, proprietarii de câini trebuie să completeze o cerere în format fizic și să o depună la Registratura Primăriei sau să trimită cererea online la adresa de e-mail: contabilitate@floresticluj.ro.

Cererea trebuie însoțită de cartea de identitate a proprietarului cu domiciliul stabil în comuna Florești și copie după carnetul de sănătate al câinelui”, a transmis edilul Floreștiului.

Cum se procedează?

- Ai domiciliul stabil în comuna Florești
- Te prezinți la Primărie cu buletinul și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat), completezi o cerere tip (aceasta se poate completa și online) și primești un bon/voucher
- Suni la Cabinetul Sirius Animal Vet, de pe str. Cetatii, nr. 58 pentru programare (0264282071 în intervalul orar 10:00-16:00)
- În ziua programării, te prezinți cu câinele, carnetul de sănătate al câinelui, buletinul și bon-ul/voucher-ul
- Transportul și îngrijirea câinelui, înainte și după sterilizare, revin în sarcina proprietarului
- În ziua sterilizării, nu hrănești câinele! După sterilizare, îl îngrijești cu atenție, minimum 2 zile.

Comenteaza