Foto Civilizație și la Cluj. O facultate UBB oferă GRATUIT absorbante pentru femei

Civilizație și la Cluj. O facultate UBB oferă GRATUIT absorbante pentru femei
| Foto: Facebook - FSPAC

După modelul Scoției, unde produsele de igienă feminină au devenit gratuite prin lege, o facultate din Cluj-Napoca a decis să ofere și ea absorbante „la liber”.

Studentele facultății FSPAC (UBB) din Cluj-Napoca vor avea la dispoziție gratuit produse de igienă feminină în unele toalete ale facultății.

Dragi membri ai comunității #fspac

Astăzi am instalat dispensere de produse de igienă feminină în toaletele #fspac, un pas normal înspre un an 2023 care să ne permită tuturor să ne concentrăm pe educație.

Invităm toate membrele comunității să utilizeze dispenserele pentru situațiile de urgențe care prin definiție sunt neprevăzute” au transmis reprezentanții FSPAC - Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, într-o postare pe Facebook.

Unde se găsesc absorbantele GRATUITE în facultatea din Cluj?

Fiind un proiect pilot, găsiți aceste dispensere în următoarele locații, urmând ca după centralizarea feedbackului să vedem cum procedăm mai departe:

Se găsesc în:
  • toaleta amfiteatrului 101 - (Clădirea FSPAC I (1) - n. red.)
  • toaleta amfiteatrului V/2 - (Clădirea FSPAC I (1) - n. red.)
  • toaleta de la etajul 3 - (Clădirea FSPAC I (1) - n. red.)

În eventualitatea în care considerați că putem face ceva mai bine sau dacă le găsiți goale, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj folosind orice canal de comunicare dorit”, au mai transmis reprezentanții FSPAC Cluj.

Comenteaza